16/10/07

JUAN JOSÉ MILLAS NOU PREMI PLANETA



Juan José Millás ha estas el guanyador de la 56a edició del Premi Planeta amb la novel·la històrica "El mundo". Això també li suposarà guanyar 601.000 euros que és la quantitat econòmica dedicada al guanyador del premi més ben dotat en llengua castelllana.
L'obra "El mundo" explica la infantesa i l'adolescència d'un home, nascut a una ciutat de províncies, que molt aviat es trasllada amb la família a Madrid.
Per la seva banda el televisiu Boris Izaguirre ha estat el finalista amb la novel.la Villa Diamante. Es tracta de la història de dues germanes al voltant d'una magnífica mansió de Caracas. Aquest premi està premiat amb 150.250 euros

2 comentaris:

Anònim ha dit...

He llegit bastants premis Planeta i no me'n ha agradat cap, excepte un; "No digas que fue un sueño" de Terenci Moix. És un premi massa mediàtic. Trobo que premia més a l'autor que no pas l'obra.

Una ha dit...

Juan José Millás es un buen escritor,he leido algunas novelas de él y por supuesto,le escucho en la radio con G.Nierga,a Boris,que le supongo una amplia cultura por sus intervenciones en el mismo programa,le ha perjudicado bastante su papel en Crónicas Marcianas,pero creo que no defraudará con la novela.