1/6/08

EL EVANGELIO DEL MAL. Patrick Graham

Editorial: Grijalbo
Pàgines: 560

L'escriptor francès Patrick Graham sobre manuscrits prohibits per la cristiandat.
Estem davant d'un bon thiller on Marie, una agent especial del FBI, busca un text que en l'Edat Mitjana va provocar la mort de les germanes del convent de les agustines de Bolzano a Itàlia .
Després de la pista d'un evangeli satànic, l' agent del FBI i un exorcista es toparan cara a cara amb les forces del Mal.Los assassinats, el segle XIV, d'unes monges consagrades a l'estudi dels llibres prohibits per l'Església i els de quatre joves cambreres en l'actualitat presenten vàries coincidències. Tot apunta a l'evangeli de Satanàs, un llibre maleït desaparegut fa més de sis segles i que podria posar el poder de l'Església a les mans dels mateixíssims adoradors del Diable. En una investigació que els porta des de les muntanyes rocoses als Estats Units fins un convent a Bolzano, Itàlia, i la biblioteca secreta de la Ciutat del Vaticà, una agent del FBI i un exorcista buscaran l'evangeli, ignorant que potser s'estiguin enfrontant al mateix Diable.El ritme de la novel.la és trepidant al pur estil cinematogràfic.
El evangelio del mal va guanyar el premi Maison de la Presse 2007 que concedeixen els llibreters francesos.
Com a curiositat podem dir que Patrick Graham és el pseudónim d'un consultor internacional de la intel.ligència econòmica i també un amant i estudiós de la història de les religions. Viu entre París, Roma i Nova York i per raons professionals te contactes amb el Vaticà.

1 comentari:

Anònim ha dit...

em recorda una mica al codigo davinci tot plegat. però sembla entretingut