29/8/08

I TÚ QUE LLEGEIXES?

Els lectors de L’illa dels Llibres prefereixen la novel·la històrica amb un 37% seguit de les novel·les d’intriga i misteri (32%.La novel·la romàntica també té prou seguidors entre els lectors d’aquest bloc (10%).La ciència-ficció ocupa un 9% seguida de la novel·la pol·licaca amb un 7%. Finalment les històries de terror només ocupen un 3% de les preferències dels lectors de l’Illa dels Llibres. Tindrem en compte les postres preferències alhora de recomanar les properes lectures.
Una de les altres enquestes que hem realitzat ha estat relacionada amb la coberta dels llibres. Concretament de les tapes. N’hi ha qui prefereixen tapa dura potser perquè aguanten més. D’altres s’inclinen per la tapa tova una mica més lleugera. Finalment la gran majoria, dels lectors de l’illa dels Llibres (46%), prefereixen tapa dura seguit d’un 30% que els hi agrada que els seus llibres tinguin la tapa tova. Això sí, un 22% els hi dóna igual com son les tapes. Afortunadament el més important d’una novel·la està en el seu interior. No ho creieu així?

1 comentari:

issabella ha dit...

Books help in developing knowledge & skills plus the readers get hooked if theres a goiod story. I read books when I get time after the completion of my assignments to which the experts have helped me with swansea assignment help to the best of my needs.