12/7/10

HUSH, HUSH. Becca Fitzpatrick


Hush, Hush
Becca Fitzpatrick
Lluna roja/Ediciones B
492 pàgines.

L’escriptora Becca Fitzpatrick debuta amb la novel·la Hush Hush. La seva publicació ha estat tot un fenòmen als Estats Units i ha captivivat amb molts lectors, principalment joves, gràcies a les dosis de misteri i romanticisme que ofereix les seves pàgines i el seguiment que té aquesta història a internet amb pàgines com http://www.fallenarchangel.com/.
No es tracta d'una història amb vampirs ni homes llops però si que hi apareixen àngels, uns personatges que darrerament protagonitzen algunes novel·les.
La protagonista de Hush, Hush, és la Nora, una alumne exemplar que busca una beca per a la universitat i que viu amb la seva mare en una granja als afores de Portland, Maine. De moment mai s'ha sentit mai atreta per cap noi de l'institut i per tant és la primera que queda sorpresa quan s'enamora d'en Patch, un noi molt atractiu però reservat i que sembla tenir accés als seus pensaments. La Nora s’adona que en Patch és molt especial i que maga molts secrets però finalment descobreix que el noi és un àngel caigut de debò que vol convertir-se en ésser humà. La Nora viurà l'eterna lluita del Bé contra el Mal.
Als Estats Units ja s’ha publicat la segona part amb el títol de Crescendo.